Wheelabrator - Hofmann Consult

Wheelabrator - Hofmann Consult

Metallbearbeitung

Metallbearbeitung

Предлагаме  металообработващи машини като ерозийни машини, машини за повърхностно шлифоване, сушилни, центрофуги, машини за боядисване на дребни изделия  в насипно…

Още ...
Gießereiprodukte

Gießereiprodukte

Хофман Консулт предлага широка гама продукти за леярство като леярски поти за цветни метали и сплави, топилни пещи, топлоизолационни материали,…

Още ...
Automation

Automation

Хофман Консулт предлага промишлени роботи, произведени от световноизвестната фирма KUKA AG. Голямото разнообразие от роботи дава възможност за роботизация на…

Още ...
Verbrauchsmaterialien

Verbrauchsmaterialien

Wir bieten Verbrauchsmaterialien für das Schleifen, Polieren, Läppen und Schweißen an, sowie Diamant- und CBN-Schleifscheiben, Werkzeuge für die Bearbeitung von…

Още ...
Pumpen

Pumpen

Хофман Консулт предлага широка гама от зъбни, центробежни, ротационни, героторни и други помпи с изключително дълъг експлоатационен срок, висок КПД…

Още ...
Befestigungssysteme

Befestigungssysteme

Hofmann Consult bietet eine breite Palette Befestigungssystemen für die Erosion und Metallbearbeitung von HIRSCHMANN GmbH an. 

Още ...
 

Wheelabrator

Wheelabrator е водещ в световен мащаб производител, предлагащ комплексни решения в областтите: бластиране, дробометене повърхностно шлайфане, боядисване.

Wheelabrator е лидер в областта на третиране на повърхности и предлага пълен сортимент от инсталации, машини, услуги, резервни и износващи се части. Водещи фирми от областта на леярската, автомобилната, въздухоплавателната и космическата индустрия, от енергийния сектор, сектори: корабоплаване, железници и строителство, както и от много други отрасли използуват над 100 години в почти 100 държави продуктите и услугите на групата Wheelabrator, за повишаване на продуктивността и ефективността на производствените си процеси.

Wheelabrator има окло 15000 активни клиенти в почти 100 държави и около 50 000 работещи машини.

Тази най-голяма в световен мащаб база от инсталирани съоръжения и машини в областта на повърхностните обработки е в основата на натрупания опит, даващ възможност за избора на най-доброто решение за нашите клиенти.

Wheelabrator предлага богато портфолио,състоящо се от бластиращи инсталации и машини работещи с въздух под налягане. Към тях се числят както ръчните инсталации за почистване, така и висококомплексните инсталации за повишаване на якостта : Verfestigungsstrahlanlagen за въздухоплавателната индустрия. Събрания ноу-хау от глобалните технологични центрове за бластиране е на разположение на клиентите при решаването на конкретни проидводствени задачи.
Wheelabrator прадлага комплексна гама от дробометни инсталации и машини – от такива с еднократно зареждане, до инсталации с непрекъснат цикъл на зареждане, от стандартна концепция до специфични решения за отделния клиент.

Wheelabrator разполага с необходимата компетентност, познания и технически възможности да предложи, развие и осъществи подходящото решение водещо до най-голяма ефективност отчитайки специфичните нужди и изискванията на клиентите си.

Wheelabrator Plus е организацията за сервиз и доставка на на резервни части на групата Wheelabrator.

Wheelabrator Plus предлага пълен набор от услуги за фирмите разполагащи с машини и инсталации за повърхтностна обработка от всякаква големина. Водеща цел за всеки тип услуга е да се търси най- оптималното и финансово изгодно решение за клиента.
Wheelabrator Plus Ви подпомага в цяла гама услуги за оптимиране на производствените процеси към които спадат:
- Модернизиране на програмите на инсталациите (EMP)
- Подмяна на части и консумативи
- Поддръжка и сервиз
- Обучение

За повече информация: http://www.wheelabratorgroup.com

Befestigungssysteme

Robotisierung

ISO 9001:2008